Menedzsment

Menedzsment 2020-09-11T13:48:14+00:00

„Hiszünk a blokklánc technológia jövőformáló erejében.”

Az igazgatók a cég által elérendő teljesítményben közvetlenül érdekeltek, hiszen javadalmazásukat az osztalék elsőbbségi részvényeik után kapják.

Juhász Gergely

Országh Örs
informatikai igazgató

Örs több évtizedes informatikai vezetői tapasztalattal rendelkezik. A Blockchain Competence Center helyettes vezetője, valamint a blokklánc technológia iránt elkötelezett Interticket Kft. fejlesztési vezetője.

Juhász Gergely

Dr. Juhász Bálint
compliance igazgató

Bálint a pénz- és tőkepiacokra szakosodott ügyvédjelölt. A Swiss Legal Tech Association tagja. A Cointresor  igazgatójaként feladata a jogszabályoknak és szabályzatoknak való megfelelés biztosítása.

Juhász Gergely

Juhász Gergely
az igazgatóság elnöke

Gergely több évtizedes deviza piaci, árutőzsdei kereskedési, portfoliókezelési tapasztalattal rendelkezik.  Feladata a cég irányítása, és a befektetési stratégia végrehajtása. Gergely részvényese az Alapító Conclude Csoportnak is.

Márkus Zsolt
a felügyelő bizottság elnöke

Közgazdászként végzett az MKKE-n 1990-ben. A vállalkozásfejlesztés (Kisvállalkozás-fejlesztő Rt.), és a vállalatirányítás (Cordate Zrt., Miskolc Holding Zrt.) területén töltött be felsővezetői pozíciókat. Jelenleg saját vállalkozásait irányítja.

Piszmán Zoltán
a felügyelő bizottság tagja

Közgazdászként végzett 1996-ban számvitel, gazdálkodás szakon. A kereskedelemben (Gabona Zrt.) és a nyomdaiparban (RoyalPress Zrt., Info Press Zrt.) dolgozott menedzsment tagként. 2013-tól független ingatlanbefektetőként aktív.

Tóth László
a felügyelő bizottság tagja

Műszaki informatikusként végzett a BME-n, jártas a banki informatikában a szoftverminőség biztosítás területen (TMD Tech Kft., NNG Kft.), valamint aktívan foglalkozik blockchain technológiával és a kriptodeviza bányászattal.

Főmenü

Cointresor Zrt. – Bitcoin, Ethereum, kriptodeviza befektetés