Menedzsment

Menedzsment 2018-02-15T21:02:40+00:00

„Hiszünk a blokklánc technológia jövőformáló erejében.”

Az igazgatók a cég által elérendő teljesítményben közvetlenül érdekeltek, hiszen javadalmazásukat az osztalék elsőbbségi részvényeik után kapják. Az igazgatóság fix díjban/jövedelemben nem részesül.

Juhász Gergely

Pasinszky Krisztián
informatikai igazgató

Krisztián programozó-matematikus, az informatikai rendszerek tervezésében, építésében gyakorlott szakember, az új informatikai technológiák szakértője. Gergely munkáját napi szinten, informatikai támogatással segíti.

Juhász Gergely

Juhász Bálint
compliance igazgató

Bálint magával hozza az ifjúság új szemléletét.  Végzős jogász hallgatóként az automatizált jogi megoldásokat kutatja. A Cointresor  igazgatójaként feladata a jogszabályoknak és szabályzatoknak való megfelelés biztosítása.

Juhász Gergely

Juhász Gergely
az igazgatóság elnöke

Gergely több évtizedes deviza piaci, árutőzsdei kereskedési, portfoliókezelési tapasztalattal rendelkezik.  Feladata a cég irányítása, és a befektetési stratégia végrehajtása. Gergely részvényese az Alapító Conclude Csoportnak is.

Márkus Zsolt
a felügyelő bizottság elnöke

Közgazdászként végzett az MKKE-n 1990-ben. A vállalkozásfejlesztés (Kisvállalkozás-fejlesztő Rt.), és a vállalatirányítás (Cordate Zrt., Miskolc Holding Zrt.) területén töltött be felsővezetői pozíciókat. Jelenleg saját vállalkozásait irányítja.

Piszmán Zoltán
a felügyelő bizottság tagja

Közgazdászként végzett 1996-ban számvitel, gazdálkodás szakon. A kereskedelemben (Gabona Zrt.) és a nyomdaiparban (RoyalPress Zrt., Info Press Zrt.) dolgozott menedzsment tagként. 2013-tól független ingatlanbefektetőként aktív.

Tóth László
a felügyelő bizottság tagja

Műszaki informatikusként végzett a BME-n, jártas a banki informatikában a szoftverminőség biztosítás területen (TMD Tech Kft., NNG Kft.), valamint aktívan foglalkozik blockchain technológiával és a kriptodeviza bányászattal.

Főmenü

Cointresor Zrt. – Bitcoin, Ethereum, kriptodeviza befektetés